torstai 23. tammikuuta 2014

Muuttomiehet / muuttomies / kantoapu Tampere, Kangasala, Pirkkala, Nokia, Lempäälä, Ylöjärvi - Riittääkö yksi muuttomies? Vai otatko yhteyttä niin tarkistetaan tilanne, niin voidaan yrittää ns. masinoida useampikin muuttomies muuttokohteeseenne?

Taustalla muuttomies Olavi Lehdon pään takana Vapaudenpatsas. Vapaussodan 1918 muistomerkissä AKS:n valajäsen Elias Simojoki toimi Vapaudenpatsaan mallina
Muuttomiehet  / muuttomies / kantoapu Tampere, Kangasala, Pirkkala, Nokia, Lempäälä, Ylöjärvi 

Riittääkö yksi muuttomies? Vai otatko yhteyttä niin tarkistetaan tilanne, niin voidaan yrittää ns. masinoida useampikin muuttomies muuttokohteeseenne? 

Tilaustiedustelut / Tilaukset ensisijassa sähköpostilla: 
E-mail: talonmiespalvelu@gmail.com 
Puhelin: 044-3380291 

Hinta yleensä n. 50 € /muuttomies / alkava tunti. 

Minimiveloitus 2 tuntia, paitsi vähäpätöisissä yksittäisen tavaran kannossa + alueen bensa- ja parkkikulu 10-20 euroa Tampereen keskusta-alueilla ennakomaksulla ennen palvelua. 

Muualle lisäksi jokin erikseen sovittava km-/ bensakorvaus 0.80€/km.

Taustalla Olavi Lehdon pään takana Vapaudenpatsas Vapaussodan 1918 muistomerkki
Palvelualttiutemme on vakaata kuin kristinusko vanhoilla entisten pyhien lehtojen alueilla ja toimimme jääkärivalan velvoittamana, kuten vapaussoturit aikoinaan. Tällä kertaa ilman suojeluskuntakivääriä.

Muuttomiehemme eivät värjöttele pakkasilla kuvun alla vaan ovat käytettävissä, kun tiedustelut ovat aikaisemmin kuin "tänään / huomiseksi" eli hieman varoaikoja, jottei ole, eikä tule päällekkäisyyksiä.
-
----------------------------------------------------
Muuttopalvelu Tampere Muuttomiehet video:

---------------------------------------------------
Pakkaspäivinäkin muuttomiehet / muuttomies singahtaa kuin entisaikain suojeluskuntalainen jääkäriperinteen velvoittamana sopimuksen mukaisesti ennakkomaksulla. 

Pyynikin vanhat puu- ja kivitalot ovat haastavia muutto- ja kantoapukohteita, joten kokemuksemme on käytössä monenlaisista asuntoympäristöistä yhteiseksi hyväksemme.

Muutto-, kanto-, muuttomies- ja apumiespalvelua Tampereella niin kotitalouksille kuin yhteisöillekin

Ottakaa reippaasti yhteyttä ja tehkää tarjous 

Ensisijainen e-mail: talonmiespalvelu@gmail.com 

Hintamme 50-65 €/alkava tunti riippuen aikatauluista, työn vaativuudesta, raskaudesta ja kiireistämme, sekä siitä joutuuko järjestämään lisätyövoimaa vai riittääkö yksi apumies. 

Maksut käteismaksulla yleensä ennakkomaksuina, luottohäiriöttömältä suostumme laskutukseen eräpäivä heti. 

Minimiveloitus 2 tuntia = 100 euroa / muuttomies, paitsi vähäpätöisissä yksittäisen tavaran kannossa + alueen bensa- ja parkkikulu 10-20 euroa Tampereen keskusta-alueilla ennakomaksulla ennen palvelua. 

Muualle lisäksi jokin erikseen sovittava km-/ bensakorvaus 0.80€/km.
----------------------------
Taustalla punaisten kommunismiin uskoneiden hyväntahtoisten hölmöjen eli ns. punaisten päämaja vuodelta 1918. Kuolon saivat monet näistä bolsevismiin harhautetuista ja turpeeseen laitettiin ansaitusti. Tätä mieltä on edelleen punikkiarmeijaan ryöstetyn punikin tyttärenpoika Olavi Lehto

-----------------------------------------------------------------------------------------------

http://muuttomiehet.blogspot.fi/

---------------------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti